marți, 16 noiembrie 2010

Sir Gaga

Cu toţii o ştim pe Lady Gaga. Cică e cea mai de succes cântăreaţă din lume sau aşa ceva. Cântă bine, dar mai mult se remarcă prin costumaţii decât prin voce că, să fim serioşi, puţini în ziua de azi se mai remarcă prin aşa ceva. Adică se îmbracă cu lucruri pe care nu credeam că le poate purta cineva. La ultimele premii MTV (sau Emmy, nu mai ştiu) s-a afişat cu rochie din carne. Şi videoclipurile ei, desigur nu fac excepţie de la acest cod vestimentar. Dacă ar fi să descriu unul dintre ultimele ei videoclipuri, cel la piesa "Alejandro", în două-trei cuvinte acestea ar fi: "mild gay porn". Mi se pare potrivit, nu? Mai jos e şi videoclipul (varianta lungă).




Dar nu e chiar aşa de originală Lady Gaga. Umblând pe internet din site în site am descoperit o posibilă sursă de inspiraţie a ei. Da, l-am găsit pe Sir Gaga. Nu e departe de noi, îl găsim chiar în ograda vecinilor bulgari. Îl cheamă Azis (Азис) şi aparent e un cântăreţ cunoscut în Bulgaria. Evident, nu datorită vocii. Iată videoclipul:



Ăsta o să-l descris în puţin mai multe cuvinte: "mild gay porn pe fundal manelistic". Da, într-adevăr ăla e genul muzical. Păi, doar la ei au apărut, nu? Nu înţeleg versurile, dar având în vedere faptul că vorbim de o manea, ăsta probabil că e un lucru bun.

5 comentarii:

Panalu spunea...

OK, Link adăugat, va mulțumesc.Toate cele bune

Veve spunea...

Să ne uităm puţin şi în ograda noastră: http://www.youtube.com/watch?v=kuFxIRLMRCw&feature=related

:))

bariere automate spunea...

Nu o putem compara pe Lady Gaga cu nimeni :)

Anonim spunea...

Imi vine greu sa ma uit la al doilea...

Maria spunea...

Dar ce se intampla daca se intalnesc ? sar la gatul celuilalt, sau se gandesc sa faca un copil?(care poate va fi urmatorul prince....) si poate la sfarsit fac un videoclip pe tema asta :)