miercuri, 3 noiembrie 2010

Nea Nicu chiar e mort

Astăzi amatorii de teorii ale conspiraţiei din ţara noastră au primit o lovitură grea. Unul dintre marile mistere ale României moderne a fost clarificat. Nicolae Ceauşescu şi cu nevastă-sa chiar sunt morţi şi timp de aproape 21 de ani, până acum vreo trei luni n-au făcut altceva decât să se odihnească la mormântul lui din Ghencea. Cu o probabilitate de 90% cei îngropaţi la cele două morminte chiar sunt soţii Ceauşescu. Nea Nicu, cel puţin că de la Leana rămăşiţele s-au degradat prea mult. Dar dacă e unul, nu văd de ce nu ar fi şi celălalt. Cine ştie, poate mai e o speranţa pentru "conspiraţionişti"...


Acum de ce credeau unii că n-ar fi fost acolo (sau de ce ar fi contat) nu îmi dau seama. Din imaginea de mai jos e clar că nu mai era în viaţă. Şi pe vremea aia nu exista Photoshop şi chiar dacă ar fi existat, n-ar fi fost disponibil în România. În afară de asta, filmul am înţeles că a fost dat publicului aproape imediat, chiar în scopul de a-i potoli pe revoluţionari.


Acum, după 20 de ani lumea se întreabă când era mai bine: pe vremea lui sau acum? N-am prins decât o lună şi un pic din regimul lui, dar din ce poveşti am auzit, nu era deloc mai bine pe vremea lui. Nu în ultimii ani cel puţin. Merita sau nu să fie împuşcat pentru ce a făcut? Probabil că nu. Alţii care au făcut lucruri mult mai rele ca el şi au scăpat fără să dea socoteală pentru ce au făcut. Şi dacă merita ce a primit, atunci trebuie să ne pregătim pentru încă cel puţin 300 de execuţii în acelaşi stil. Unul dintre motivele pentru care a fost omorât a fost subminarea economiei naţionale. Ori exact asta face astăzi guvernul Boc nu-ştiu-cât. Ceauşescu, în disperare de cauză, în ultimul discurs le-a promis oamenilor creşteri salariale. Guvernul actual tocmai a tăiat 25% din salariile bugetarilor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pentru un blogger activ, oportunitatea ideala de a imbina placerea cu afacerile o constituie publicitatea prin intermediul blogurilor: scrii de placere si esti platit pentru opiniile tale.
Blog Money iti poate asigura un venit continuu, fara a te priva de confortul caminului tau.
Incearca si tu acum accesand acest link !!!
http://aff.blogmoney.com?aid=2250&acid=175
Ti-am verificat blogul si un post pe blogul tau costa 124 RON/post