luni, 20 iulie 2009

Evrei vs. antisemiţi

Youtube-ul e plin de tot felul de retardei din toată partea asta a Europei care postează filme în care fac mişto de ţări şi popoare. Cele mai multe sunt cu români şi unguri sau cu sârbi şi albanezi. În ultimul an au dispărut mare parte din ele împreună cu conturile celor care le-au creat. Dar nu filmele în sine, de obicei de proastă calitate, sunt interesante, ci discuţiile pe care le pornesc. Şi nu sunt chiar atât de plictisitoare pe cât s-ar crede, că am stat mai mult de un an citindu-le şi din când în când participând. Tot timpul se găsea câte unul nou. Dar, cum spuneam, ungurii nu sunt singurii subiecţi ai acelor discuţii.

Am găsit de curând nişte filmuleţe. Nimic extraordinar de neobişnuit: melodii tradiţionale româneşti şi muzică de pahar de a lui Gică Petrescu. Singurul lucru e că erau postate de un evreu român din Israel şi că aveau poza de mai jos pe fundal:


Aparent un nenea cu un steag israelian în mână pe un fundal roşu, galben şi albastru reprezintă un motiv de ceartă pentru antisemiţi. Acum, discuţiile la care au dat naştere sunt diferite oarecum de cele cu ungurii. În primul rând evreii, spre deosebire de unguri, ştiu să scrie şi să vorbească româneşte, ceea ce nu se poate spune despre mulţi dintre antisemiţi şi nu trebuie să te chinui să înţelegi ce vor să spună sau să scrii în engleză. De fapt ştiu română surprinzător de bine. Şi ştiu să înjure EXCEPŢIONAL de bine.

Very explicit...

Antisemitul1: CE PULA MEA CAUTĂ STEAUA LUI DAVID LÂNGĂ TRICOLORUL ROMÂNESC !?!?!?!?!
Evreul 1: Pula ta în curul tuturor rasiştior din lume.
Român 1: Mai taci mă în morţii mă-tii de ţigan prost! Omul are dreptate, sari tu cu gura! Cine esti tu, avocatu' lu' Itzik ăsta.
A2: Muie Jidanilor...muie ....nu degeaba ii gaza Hitler..animalele ..astia nu-s oamnei ...la gulag cu ei ...Hail Romania!
R1: Eşti un căcat prost şi incult asta eşti şi nu meriţi să te bucuri de ce impărtăşeşte cu noi omul ăsta (yitzhaksegal) pe situl ăsta.
Antisemit 2: @shlomof : Băi anti-internationalule! Gh. Gh-Dej era ţigan : vorbea ebraica fiind crescut printre evrei! Ceauşescu era româno-ţigan ! El a omorât cca. 60.000 de români ! Vezi mai jos comentariul referitor la asasinarea românilor de liderii evrei în România: canal, câmpuri de EXTERMINARE prin muncă, închisori de o ferocitate tipic evreiască. Ana Pauker, Teoharie Georgescu, Miron Constantinescu, etc = evrei care au decimat populaţia româneasca = 891.000 intre 1948-1964. Niciun evreu judecat!
Evreul 2: Dej vorbea ebraica la fel cum eu vorbesc gaboneza, era roman get-beget, la fel ca Nicu Cizmaru' şi pizduţa Elenuţa.
Român 2: Din cei 29 de miniştrii care au format primul guvern din RPR, numai Pauker era evreică, pe când peste 20 erau români. Când vine vorba de ăştia, te apucă amnezia... Şi de ce nu demascaţi preoţii BOR care erau turnători şi securişti? Câţi oameni au murit din cauza lor?
Român 3: Oameni buni, dacă respectaţi memoria lui Gică Petrescu, ascultaţi melodiile lui, beţi un pahar de vin, îmbătaţi-vă, simţiţi-vă bine şi lăsaţi politica. Nu uita că noi, romanii, avem vorba aia: TOT ROMÂNUL SE PRICEPE LA POLITICĂ ŞI FOTBAL.
E2: De acord cu tine, dar nu trebuie lasati antisemitii fara raspuns, o sa mai creada dobitocii ca au dreptate.
Antisemit 3: Adevarul e ÎNTODEAUNA la mijloc. Uită-te în Israel, uită-te la Fâşia GAZA!!!
E2: Ce să mă uit la Gaza? Am evacuat Gaza în august 2005 şi în loc să-şi vadă de treabă, să fie mulţumiţi că au scăpat de ocupaţie, s-au pus să tragă cu rachete pe oraşele şi satele noastre. Aşa că le dăm în cap... Ce aţi face voi dacă din Ungaria s-ar fi tras rachete pe Zalău, Arad, etc?
A3: Ce faceţi voi în Gaza se numeşte GENOCID. Şi se presupune că voi (evreii) ştiţi mai bine. Oricum nu-mi poţi schimba părerea. Evreii încearcă să conducă lumea, şi aici nu mă poţi contrazice. Hitler a avut excese, dar a avut şi dreptate.
E2: De ce e genocid, pentru că răspundem cu foc de unde se trage cu rachete pe noi, şi Hamas o face deliberat din zone rezidenţiale, ceea ce e interzis de Convenţia de la Geneva? Ai tu o idee mai bună cum să pui sfârşit la aceste atacuri? A procedat NATO altfel în Serbia, care a fost bombardată timp de 72 de zile şi 3000 de civili au fost ucişi? Şi dacă evreii conduc lumea, cum de n-au ordonat flotei americane din Mediterana, să bombardeze Gaza şi s-o facă una cu pământul?
A3: Evreii au făcut genocid în Palestina în ultimii 50 de ani şi pentru că Europa and co. se simţeau vinovaţi din cauza Holocaustului aţi fost lăsaţi. Amărâţii de palestinieni, ce sanse să aibă în faţa unei armate de ocupaţie? Fac şi ei ce pot.
E2: Cum e genocid în Palestina când arabii din un milion în 1948, sunt acum vreo şase milioane? Chiar dacă se fut ca iepurii, dacă ar fi fost genocid , cum de au ajuns la acest număr? Când le omori un terorist, imediat zbiară genocid şi îmi dau seama că multi ignoranţi cad în capcană şi îi cred.
Român 4: Fără politică aici.
Evreul 3: Să trăiţi, tovarăşe colonel!
Antisemit 4: Ce pula mea eşti comunist de eşti cu tovarăşe?! Colonel eşti din generatia lu' Ana Pauker u dirty jew.
ISRAEL = STAT TERORIST
ISAREL NR1 STAT ÎN TRAFIC DE CARNE VIE, COPII, ORGANE
SALVAŢI ROMÂNIA DEPORTAŢI JIDANII
E3: O ştire despre sor-ta... Panică totală pe celebra stradă rău famată Via Salaria, din capitala Italiei. Aici îşi făceau veacul peste 150 de prostituate zilnic, circa 100 dintre acestea fiind românce. O operaţiune de amploare a poliţiei italiene s-a desfăşurat zilele trecute, acţiunea soldându-se cu anihilarea unei uriaşe reţele de proxeneţi români, conduse de Florea Ciprian, de 34 de ani, din Bacău.
A4: Iar eşti gelos că nu lucrezi tu în bordele du-te şi te fute în cur cu fiul tău şi pune vaselină cu nisip pe pulă să intre mai bine când i-o bagi.
Israel= stat terorist, Holocostul este o MINCIUNĂ
FREE PALESTINE
E3: Sor-ta lucrează acolo, eu vin numai s-o fut şi să-i dau muie...
A4: Israel = stat terorist. DEPORTAŢI JIDANII DIN ROMÂNIA
E3: Mă doare-n pulă de tine, beţivane! Am auzit că ţi-ai vândut nepotul pe două sticle de rachiu... Băi pulică, eu nu sunt în România de vreo 50 de ani, când ajungi acasă, spânzură-te de coaie...
Antisemitul 5: MUIE ISRAEL! Judenblut soll spritzen!
E3: Hai ia-o pe mă-ta de mână şi duce-ţi-vă în pădure să sugeţi pula la urs că vă plăteşte tata biletul de autobuz...
A5: Melodia e mişto... Dar tu tot evreu muist rămâi... Băga-mi-aş pula-n morţii mă-tii că îmi pare rău că nu v-a ars Hitler pe toţi...
E3: Nu valorezi nici cât microbii de anthrax dintre celulele de spermă coclită infestată cu sifilis din pizda curvei care te-a fătat.
Român 5: Băi, vezi că Hitler avea ceva şi cu maneliştii, pardon, ţiganii ăia ca tine... Aşa că ciocu' mic şi joc de glezne... Long live Israel....de la un roman.
A5: Din muie te-ai născut, în muie o să mori, băi, fraiere... lua-te-ar naziştii la pulă căcat cu ochi ce eşti. Moarte tuturor jidanilor şi căcaţilor ca tine, vedea-v-aş la Auschwitz pe gaz curve cu puţa mică ce sunteţi...
E3: Băi, labă tristă cu faţa de muist, ia-o pe curva aia de mă-ta şi duceţi-vă-n Bucegi să beliţi pula la urs că vă plăteşte tata biletul.
A5: Dacă eşti aşa de tare în gură de ce nu vii să-ţi trag pula prin dinţii ăia galbeni de jidan căcăcios... Să-ţi fut lanţuri in cap, păduche prost ce eşti
E3: S-a răspândit epidemia de păduchi originară din flocii mă-tii de la Istanbul pân' la Antalya, nu mai au turcii bani pentru importul de DDT...
A6: Sieg heil! Tot am Juden.
E3:
Bă, trebuie să le mulţumeşti evreilor, dacă n-o futeau pe mă-ta şi-i dădeau muie, de unde crezi că ar fi avut bani să-ţi cumpere un computer şi să te conecteze la internet, să-ţi demonstrezi şi tu deşteptăciunea??
...................................................................

5 comentarii:

Mali spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mali spunea...

Atasez urmatorul link, si iti sugerez sa te uiti si la comentarii, macar pana poti citi cartea, daca apuci sa citesti si cartea, vei intelege de ce oamenii au fost atat de revoltati de prima poza.


http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/27/dr-nicolae-paulescu-„spitalul-coranul-talmudul-kahalul-si-francmasoneria”/

Desi aceasta ura fata de evrei poate fi motivata, problema trebuie rezolvata intr-o maniera crestina, barem daca nu poti sa intorci si celalalt obraz, macar nu intoarce lovitura. Sper totusi sa reusesti sa citesti cartea....

Anonim spunea...

nu mai acuzati si nu mai victimizati! in spatele tuturor crimeleor au fost generalii armatelor , asa cum si Himler prim general a lui Hitler era ... informativa, cine a finantat ambele razboaie din umbra si cum a ajuns hitler asa puternic, si defapt cine vroia si vrea moartea evreilor saraci , dar doar saraci! si cine tot vrea de 2000 de ani sa invadeze planeta , sa fie condusa de ei, cinee??? cine sant liderii lumii acum,si au fost si in trecut, ei au fost mereu la adapost la fel cum vor fi si la urmatorul razboi, nu dati vina pe amaericani, rusi, koreeni si alte popoare,! totul este o conspiratie pt a conduce electronic omenirea!atunci totul va fi in mainile lor, libertatea, baniii! TREZITIVVAAA! TARA ROMANEASCA A FOST VANDUTA , deja exista atacuri la numele tari au introdus m mare M RoMania la funza lu udrea, la alba iulia a u introdus alte 2culori la tricolorul Romaniei , portocaliu, si un grena (trandafir) . deaceea gonesc toti intelectualii din tara, ca sa poata conduce mai usor prostimea, ca tara noastra sa devina principala sursa agricola pt europa etc, sclavia moderna vor sa o instaureze prin autoinvinuirea populatiei, pt toot, cum ca noi am luat imprumuturii bancare fara sa ne oblige, noi am ales presedintele , dec e au schimvbat ca mandatul sa fie de 4 ani, ca sa aibe timp sa instaureze noua ordine mondiala, planuil final fiind iimplantarea cipului1 vaccinele , distrug corpul uman, femeile nu vor mai putea ramane insarcinatem barbati vor da semne de impotenta, etc!

http://www.youtube.com/watch?v=VxsKxc3sz-c&feature=player_embedded

http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri

Unknown spunea...

nazisti au fost cel mai rau lucru care s-a putut intampla in istorie daca nu era stalin, natiunile din europa nu ar mai fi existat. nu mai credeti toate teoriile conspiratiei privind decimarea populatiei,nimeni nu va obliga sa aveti telecomunicatii sau sa faceti vrun vaccin.
israelul ar trebui sa fie mai impaciuitor,daca cineva pune o bomba la telaviv sau ierusalim sa nu reactioneze prin represali armate in care mor nevinovati ci sa caute si sa desfinteze prin servicii secrete celulee teroriste din palestina.
toti cei care il sustin in continuare pe hitler,sunt niste dobitoci,nu exista rase pure hibridarea e cea care perpetueaza specia umana,daca ar exista rase pure in cateva sute de ani am disparea ca specie,sangele s-ar subtia ar aparea degenerarea celulara ("efectul curtea frantei").

Anonim spunea...

Juden blut soll spritzen again