luni, 19 aprilie 2010

Cum se face YouTube-ul să meargă pe iPhone - YouTube Fix

De când l-am luat tot încerc să-l repar şi acum, după câteva luni am şi reuşit. Nu ştiu de ce, dar cred că toate au problema asta. Cel puţin cele pe care le-am văzut până acuma. Peste tot unde găseai ceva despre asta zicea să intri în Cydia şi să introduci următorul link: http://cydia.iphoneil.net/

Unserver israelian, după nume unde trebuia să găseşti un fix pentru YouTube cică. După comentariile găsite peste tot unde apărea asta, fixul respectiv a dispărut cam în aceeaşi perioadă în care am intrat eu prima dată... Ghinion.

Dar acelaşi lucru se găseşte şi în alt loc. Aşadar, se intră în Cydia (care habar n-am la ce foloseşte de fapt; doar am urmărit instrucţiunile pas cu pas şi le redau aici ca papagalul).
  1. Intri în Cydia;
  2. Apeşi pe "Manage" în partea de jos;
  3. Apeşi unde scrie mare "Sources", chiar în mijlocul ecranului;
  4. Dreapta sus - "Edit";
  5. Stânga sus - "Add"
  6. Scrii următorul link: http://apt.macOSmovil.com/ (tot un server israelian);
  7. Cauţi "Push Fix" şi apeşi "Install" în dreapta-sus;
  8. Aştepţi vreo 3-5 minute, după care poţi să intri pe YouTube.

Un comentariu:

wildthing spunea...

Salut, ne-am gandit sa venim in ajutorul blogerilor din Romania cu un articol de senzatie! Lentile de contact colorate Get Wild ! Am realizat textul, am optimizat forma, am pus titlul, tagurile, am strans pozele, le-am redenumit, am atasat pana si graficele ce atesta cautarea pe Google a acestui subiect si ti-am urat mult succes!

Am facut tot ce trebuia ca sa fi sigur ca postul iti va aduce un trafic mare de pe Google. Deasemenea, magazinul Get Wild este cel mai mare magazin de piercing si accesorii din Romania, toate produsele sunt aduse din Anglia si brand-ul are notorietate!

Totul e gata facut, noi te ajutam cu articolul si pe tine te rugam sa ne ajuti cu un post pe frumosul tau blog. Te rugam sa lasi si link-ul care trimite catre magazinul www.getwild.ro si daca iti place ideea te rugam sa ne contactezi pentru a primii pe viitor mai multe articole de la noi (contact@getwild.ro).

Pentru a downloada articolul si pozele urmeaza link-ul urmator, le-am uploadat pe transfer.ro pentru a usura transferul.

http://dl.transfer.ro/Lentile_Colorate-transfer_RO-22apr-746f93.zip


Multumim, o zi frumoasa!
Get Wild!